SoftLinkArmor

Wise words.

Comments
Kontextust kérek.
[deleted]
Csak a szokásos nyakszakállas filozofálás
Semmi gond, mindenki mentette őket és még véletlenül sem volt kollaborálás a hatóságok részéről. Még emlékmű is van róla. Így néz ki egy egészséges nemzet.
/s
nem ertem miert nem mondtak a naciknak hogy ez nem moralis...
Famous for the wrong reasons
Oké, hogy releváns ez
Akinek van két agysejtje, az eddig is tudta ezt, akinek nincs az meg úgyse fogja megérteni, tehát nem jelent semmit. Viszont jókat implikál, ahogy a kialakult libsi körbefaszverdéből jól látszik. Meg legalább zsidózni is lehetett egy jót, szóval jóllakott az erényszignáló meg a zsebnáci is.
They had us in the first half, not gonna lie
Bölcs szavak, de nem jelentenek vagy igazolnak semmit
[deleted]
Fura h a zsidókkal egész történetük alatt minden egyes nemzetnek ahol csak léteztek baja volt velük és összetűzésbe kerültek a regnáló állammal. Egész történetük is azzal kezdődik h utálják őket és menekülnek a sivatagon át. Kérdem én ha 2000 év és a föld minden ismert zegzugában ahol csak megfordultak utálták őket akkor lehetséges h ESETLEG de tényleg csak ESETLEG nem mindenki antiszemita hanem a probláma az egyetlen közös pontban (ala: a zsidókban) van?
Tudjátok mint Béla bá amikor vezet az autópályán és bemondja a rádió h tessék vigyázni mert egy őrült szembe hajt a forgalommal az autopályán, mire Béla bá ráver dühösen a kormányra ,ha még csak egy vóna de MIND szembegyün basszameg'....
Te öcsém, szerinted ezek a magyarok hogyan kerültek ide? Ja, az égész történelmük úgy kezdődik, hogy üldözték őket, és ők menekültek a Kárpát-medencébe? Vágom.
Ezért szól arról minden mélymagyar konteó, hogy a magyarokat üldözi az egész világ?
Adott módon, adott szabályok szerint akarnak élni. A többségi társadalmak próbáltak ezt-azt rájuk erőltetni, ami alól amennyire tudtak, kibújtak. Mivel saját országuk nem volt, így népként való megmaradásukhoz szükség volt erre a különbözőségre. Mivel számos tevékenységtől eltiltották őket, így azt űzték, amit lehetett. Nagy szerencséjükre ezek jövedelmező foglalkozások voltak. Nagy szerencsétlenségükre ezek jövedelmező foglalkozások voltak.
Az ellentmondás feloldása:
Ha ki akarok rabolni egy gazdagot, az nem hangzik túl jól indokként, hogy mert neki több van. De ha találok valamilyen más indokot, és ezért rabolom ki, akkor az más, azt nemhogy szabad, de dicsőség is megtenni.
Igazábol Titokzatosak, más nyelvet beszelnek, máskor vannak az ünnepnapjaik, furcsa alaku a templomuk, lapos a kenyerük. Ha baj van, egyből van rajtuk fogás, mert számtalan okból lehet rajuk gyanakodni. Pestisjárványkor zsidókat égettek, törökvész, mongolvész idején zsidókat égettek, mert biztos ők az árulók. (Budában tényleg zsidók védték együtt a varat a töröktől, gyilkolták is utána a zsidókat szerte európában mikor híre ment.) Magyarán ha vannak különc szokásaid, és nem vagy alacsony életszinvonalon annyira hogy ne nezzenek ki belőled semmilyen összeesküvest, akkor gyanus leszel. Ez a csoport meg leginkább a zsidok voltak az europai torténelemben, de ha ők nincsenek akkor lettek volna a görök katolikusok, vagy bármi más. Egyébként valóban segitett volna a dolgon ha igyekeztek volna a tortenelem soran nem elszigetelődni, külön negyedeket hozni letre az europai varosokban, hanem olyan szervesen beleivódni a tarsadalom szövetébe, hogyha valakinek eszébe jut irtani őket, akkor többmillió ember mondja azt hogy ácsi ácsi ácsi.
(Részben) zsidó származású magyarként arra kérlek, magyarázd el nekem, szerinted mit ártott neked a családom és miért lenne olyan jó ötlet engem, édesanyámat és a családom többi tagját megölni.
Hogy gondolod hogy isten kiválasztott népe bármiben is hibás lehet??? csak nem antiszemita vagy???